Имате прашања? Kонтакт: +389 75 455 191

 

 

ШАМПИОНИТЕ НЕ СЕ РАЃААТ, ШАМПИОНИТЕ СЕ СОЗДАВААТ...

Нашата цел е да го развиеме интересот и љубовта кон спортот и здравиот начин на живот кај децата уште од најрана возраст!

431-505-6355

ПОСЛЕДНА ГАЛЕРИЈАПогледнете ги нашите незаборавни моменти во Hit&Run